مقالات کاردرمانی

کاردرمانی جسمی چیست؟

کاردرمانی جسمی چیست؟

کاردرمانی جسمی چیست؟

کاردرمانی جسمی به افراد می آموزد که چگونه با شرایط جسمی خود سازگار شوند. این سازگاری می تواند به آنها در انجام هر نوع کار و فعالیتی در خانه، مدرسه و محل کار کمک کند. یکی از اهداف اصلی کاردرمانی جسمی بازیابی مجدد توانایی های بیماران برای انجام کارهای روزمره زندگی است. برای رسیدن به این هدف در صورت نیاز حتی به آنها آموزش داده می شود که چگونه با ابزارهای کمک کننده ای نظیر ویلچر و واکر کار کنند.

هنگامی که به یک مرکز کاردرمانی مراجعه می کنید کاردرمان در ابتدا بررسی می کند که شما هر نوع فعالیت یا کار را چگونه انجام می دهید. سپس یک برنامه درمانی و همچنین روش جایگزین را برای بهبود  انجام این کار و آسان تر یا کم درد تر شدن آن ارائه می دهد.

ناگفته نماند این عضو تیم توانبخشی تمام نیازهای جسمی، روانی، اجتماعی و محیطی بیمار را در نظر می گیرد. این پشتیبانی همه منظوره می تواند یک تغییر واقعی در زندگی اینگونه افراد ایجاد نماید و افق های جدیدی را پیش روی آنها باز نماید.

فعالیت های مربوط به کاردرمانی جسمی چیست؟

متخصصان آموزش دیده در زمینه کاردرمانی جسمی عملکرد بدنی غیر طبیعی مربوط به آسیب ها، ناتوانی ها ، بیماری  ها و یا هر وضعیت دیگر را ارزیابی و درمان می کنند. تکنیک های کاردرمانی جسمی برای افرادی که تصادف کرده اند، افرادی که در ورزش و یا سر کار دچار آسیب دیدگی شده اند و یا افرادی که شرایطی نظیر بیماری های قلبی و یا ضعف شدید در بینایی را تجربه می کنند مناسب است. این تکنیک ها شامل تمرین ها و همینطور حرکات موضعی مفاصل و ماهیچه هاست که برای ترمیم عملکرد، بهبود تحرک، تسکین درد و جلوگیری و یا محدود کردن ناتوانی های جسمی دائمی در بیماران استفاده می شود.

مزایای کاردرمانی جسمی چیست؟

مزایای کاردرمانی جسمی به علت بیماری بستگی دارد، اما به طور کلی برخی مزایای کاردرمانی جسمی شامل موارد زیر است :

  • درمان و یا کاهش درد با انجام حرکات تمرینی و تجویز دارو
  • کمک به کودکان معلول برای رفتن به مدرسه و شرکت در اجتماع
  • ارائه پشتیبانی برای سالمندانی که دچار تغییرات جسمی و شناختی شده اند
  • کمک به افراد برای حفظ تعادل و جلوگیری از سقوط آنها
  • مراقبت از خود و انجام کارهای روزانه نظیر غذا خوردن، حمام کردن، لباس پوشیدن و … بدون نیاز به کمک دیگران

همچنین یک درمانگر ورزشی نیز می تواند از طریق تقویت قسمت های خاص بدن و استفاده از عضلات به روش های جدید، به یک ورزشکار کمک کند تا عملکرد خود را به حداکثر برساند.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *